Over | Merlijn Voedingsadvies | BGN Gewichtsconsulente

Over

Over | Merlijn Voedingsadvies | BGN Gewichtsconsulente

Bij Merlijn Voedingsadvies kun je terecht met al je vragen met betrekking tot voeding en een gezonde leefstijl.

Of je nu wilt afvallen, juist wilt aankomen, wilt onderzoeken of jouw voedingspatroon mogelijk effect heeft op de werking van je schildklier, of als je wilt weten of jouw voedingspatroon van invloed is op de frequentie en intensiteit van migraine aanvallen; met al deze vragen kun je bij mij terecht. Ook als je meer informatie wilt over gezonde voeding in het algemeen, help ik je graag. Samen kijken we hoe we op een eenvoudige manier aanpassingen in je voedingspatroon kunnen aanbrengen. Het is geen dieet, maar een verandering in je leefstijl om gezonder en gevarieerder te eten, die je juist op langere termijn kunt volhouden.

Ook kijken we samen naar je bewegingspatroon en geef ik je hier advies over.

In mijn praktijk aan huis, gaan we samen aan de slag met jouw voedings- en bewegingsvragen en stellen we een persoonlijk plan van aanpak op. Zo lang als nodig, begeleid en coach ik je naar het gewenste resultaat.

Kortom, wacht niet langer en begin vandaag nog!

Even voorstellen:

Mijn naam is Ellen Merlijn. Ik woon in Utrecht, Leidsche Rijn en heb daar mijn praktijk voor voedingsadvies aan huis.

Ik vind gezonde voeding en beweging erg belangrijk. Ik ben geïnteresseerd in de effecten van voeding en beweging op het lichaam en hoe dit zich vertaalt naar hoe iemand zich voelt. Daarom heb ik de opleidingen tot Gewichtsconsulente en Voedingsdeskundige  gevolgd. Als mensen zich beter voelen door het veranderen van hun leefstijl, geeft mij dat veel voldoening. Ik begeleid en coach mensen op een persoonlijke manier met een op maat gemaakt plan van aanpak. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met jou aan de slag te gaan.BGN_Logo_transparant_png_file

Merlijn Voedingsadvies is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN).

Algemene voorwaarden

Privacy Statement

Disclaimer