Online Voedingsadvies | Merlijn Voedingsadvies | BGN Gewichtsconsulente

Online Voedingsadvies

Online Voedingsadvies | Merlijn Voedingsadvies | BGN Gewichtsconsulente

Is een Online Voedingsadvies juist iets voor jou? Misschien vind je de stap om bij mij langs te komen in de praktijk nog iets te groot, of wil je vooral kort en overzichtelijk advies over hoe je met een aantal simpele aanpassingen toe kunt werken naar een gezondere leefstijl? Dan is het Online Voedingsadvies iets voor jou!

Om te beginnen met het Online Voedingsadvies, vul je het inschrijfformulier volledig in. Binnen enkele dagen ontvang je van mij de factuur ad. € 50,00. Nadat ik de betaling ontvangen heb, stuur ik je een vragenlijst (voedingsanamnese) en een eetdagboek, met het verzoek deze in te vullen en aan mij te retourneren per e-mail. Ik zal de door jou ingevulde documenten analyseren en jou een op maat gemaakt voedings- en bewegingsadvies sturen, inclusief dagmenu’s voor 5 dagen.

Mocht uit de analyse blijken dat het verstandig is om nog enkele consulten bij mij in de praktijk af te nemen, dan zal ik dat in het advies meenemen.

Twijfel niet langer en begin meteen!

  • Vergoeding door zorgverzekeraars: De begeleiding door Merlijn Voedingsadvies wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. U kunt de voorwaarden terugvinden in uw eigen polis. U kunt ook onze website raadplegen voor een overzicht. Op deze pagina vindt u een overzicht van alle zorgverzekeraars die de consulten van Merlijn Voedingsadvies (gedeeltelijk) vergoeden. Als u uw zorgverzekeraar niet terug ziet in dit overzicht, wordt er meestal geen vergoeding gegeven. U kunt dit uiteraard altijd navragen bij uw zorgverzekeraar. Merlijn Voedingsadvies kan niet verantwoordelijk gehouden worden voor informatie op deze pagina. Voor actuele informatie raadpleegt men de polis van de eigen zorgverzekering.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.