Gezonde Leefstijl | Merlijn Voedingsadvies | BGN Gewichtsconsulente | Leidsche Rijn

Ik ben niet op dieet; ik verander mijn leefstijl

“Ik ben niet op dieet; ik verander mijn leefstijl”. Dat is het motto van Merlijn Voedingsadvies. Tijdens de afgelopen vakantieperiode heb ik tijd genomen om te bedenken hoe dit motto nog meer als rode draad door de dienstverlening van Merlijn Voedingsadvies verweven kan worden.

Terwijl ik dit schrijf waait de eerste herfststorm over het land. De zomer zijn wij inmiddels bijna vergeten. De meeste mensen zijn weer aan het werk en de scholen zijn ook weer begonnen. We rennen en vliegen weer als vanouds en dat maakt het moeilijk om stil te staan bij en de tijd te nemen voor jouw gezondheid.

Juist dit is een goed moment om wel de tijd te nemen om te gaan werken aan een gezonde leefstijl, zo tussen de vakantie en de feestdagen in. Dit is de vaak de periode dat wij graag de extra vakantiekilootjes kwijt willen en ook de periode dat wij alvast na gaan denken welke goede voornemens er zijn voor 2019. Ik help jou daar graag bij.

Om mensen beter en doelgerichter te kunnen helpen, heb ik mijn dienstenpakket uitgebreid. Ik bied nu een totaalpakket aan onder de naam “Lekker in je Vel”, waarmee in een periode van 3 maanden de nodige stappen worden gezet op weg naar een gezonde leefstijl met een gezond gewicht. Dit pakket bestaat uit 1 intake gesprek, persoonlijk plan van aanpak en 6 vervolgconsulten. Elk consult staan wij stil bij de voortgang, jouw valkuilen maar zeker ook bij jouw overwinningen (!). Daarnaast staat elk consult 1 onderwerp centraal (Macronutriënten, vitaminen, etiketten lezen, bewegen, etentjes en feestjes, volhouden en gemotiveerd blijven). Dit alles gebeurt op basis van de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad. Dat betekent dat je geen streng dieet gaat volgen met shakes en poeders, maar een gezond voedingspatroon gaat ontwikkelen waarbij de Schijf van Vijf centraal staat. Tegen de mensen in jouw omgeving kan je dan ook met een gerust hart zeggen: “Ik ben niet op dieet, ik verander mijn leefstijl”.

Op de website vind je meer informatie hierover: https://www.merlijnvoedingsadvies.nl/diensten/

De kosten voor dit pakket bedragen € 200,00. Veel zorgverzekeraars vergoeden dit (deels) vanuit de aanvullende verzekering. Om te zien of jij voor vergoeding in aanmerking komt, kun je kijken op: https://www.gewichtsconsulenten.nl/Vergoedingen

Let Today Be The Start of a New Beginning. Als je enthousiast bent geworden en graag kennis wilt maken, neem dan vrijblijvend contact met mij op via de website of via info@merlijnvoedingsadvies.nl

Tot snel!