Diensten | Merlijn Voedingsadvies | BGN Gewichtsconsulente

Diensten

Diensten | Merlijn Voedingsadvies | BGN Gewichtsconsulente

Wat kan ik voor jou betekenen?

Lekker in je vel

Ben je op zoek naar advies voor een gezonde leefstijl, maar heb je geen zin om een streng te dieet te volgen of uren door te brengen in een sportschool? Dan ben je bij Merlijn Voedingsadvies aan het juiste adres. Ik coach mijn cliënten bij het bereiken van een gezonde leefstijl en doe dat op basis van lekker en gezond eten en voldoende beweging. Geen dieet, maar een aanpassing van jouw leefstijl die ook op lange termijn is vol te houden.

Wat gaan we doen? Nadat we jouw doelstellingen hebben besproken en ik inzicht heb gekregen in jouw voedings- en beweegpatroon, gaan we aan de slag. In een periode van ongeveer 3 maanden, kom je om de week bij mij langs. Tijdens deze consulten zal ik je wegen, bespreken we de voortgang en jouw eventuele valkuilen, leer ik je etiketten lezen en de juiste keuzes te maken in de supermarkt. Ook krijg je inzicht in de verschillende soorten voedingsstoffen, vitaminen en mineralen en waarom deze noodzakelijk zijn voor een gezond lichaam. Daarnaast voorzie ik je van lekkere, gezonde recepten!

Je kunt onder andere terecht met:

Ook met vragen over gezonde voeding in het algemeen kun je bij Merlijn Voedingsadvies terecht. Ik beantwoord graag al je vragen en help je op weg naar een gezonde leefstijl, waarbij lekkere, verantwoorde voeding en beweging centraal staan.

Online Voedingsadvies

Misschien vind je de stap om langs te komen bij mij in de praktijk nog iets te groot, of wil je vooral kort en overzichtelijk advies over hoe jij met een aantal simpele aanpassingen toe kunt werken naar een gezondere leefstijl? Dan is het Online Voedingsadvies iets voor jou.

Je meld je aan via de website en vervolgens stuur ik je een vragenlijst en een eetdagboek voor 5 dagen om in te vullen. Deze stuur je terug naar mij, zodat ik een analyse kan maken van jouw voedings- en bewegingspatroon. Jij ontvangt vervolgens van mij een voedings- en bewegingsadvies op maat, met een dagmenu voor 5 dagen. Mocht blijken dat het verstandig is om toch nog enkele consulten bij mij in de praktijk af te nemen, dan zal ik dat in het advies meenemen.

Samen de winkel of de keuken in

Vind je het lastig om in de supermarkt de juiste keuzes te maken met betrekking tot gezonde en verantwoorde voeding? Of zou je eens meer inzicht krijgen in de informatie die op de etiketten staat? Graag ga ik met jou mee naar de supermarkt en laat ik je zien hoe je gezonde en bewuste keuzes kan maken.

Ook is het mogelijk dat we bij jouw thuis samen kijken wat er in de voorraadkast en in de koelkast staat. We kijken of het gezonde producten zijn en ik geef je zo nodig tips voor alternatieven.

Voorlichting over gezonde voeding op school, op het werk, etc.

Het is mogelijk dat ik op locatie (bijvoorbeeld op school, op het werk of thuis aan een groep van je familie of vrienden) voorlichting kom geven over gezonde voeding en beweging. We stemmen samen de inhoud af op de wensen van de groep, zodat de voorlichting passend is voor de doelgroep.

Enthousiast geworden?

Neem voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek of nadere informatie contact op:

Merlijn Voedingsadvies
Johanniterhof 27
3544 NG Utrecht

06-27 85 37 72
info@merlijnvoedingsadvies.nl